Airconditioning - Airco Performance


Airconditioning

De basis van ieder airconditioningsysteem is dat ze een ruimte kunnen koelen. De door ons geboden oplossingen bieden een nauwkeurige temperatuurregeling om een vertrek op de gewenste temperatuur te houden. Onze systemen (single-split, multi-split en VRV systemen) zijn voorzien van toerengeregelde, energiezuinige inverter compressoren. De airconditioners van Airco Performance zijn zuinig met energie en voorzien van het groene A-energielabel. Wanneer u kiest voor een energiebesparende klimaatinstallatie kunt u in veel gevallen in aanmerking komen voor subsidie.

Airconditioningsystemen zijn tegenwoordig moderne warmtepompen waarmee u naast koelen ook heerlijk kunt verwarmen. Met deze eigenschappen kunnen wij ook uw bedrijfspand of woning voorzien van verwarming. Vele bedrijven passen dit reeds toe om in de winter te kunnen verwarmen en in de zomer te kunnen koelen met hetzelfde systeem!

Mensen presteren beter en langer in een optimaal leef-en werkklimaat. Wanneer de kwaliteit van de omgeving toeneemt stijgt de productiviteit en het plezier in het werk. Een juist geselecteerde en geïnstalleerde airconditioner draagt bij aan deze kwaliteit. Airco Performance is merkonafhankelijk en kan daardoor de meest geschikte klimaatbeheersing selecteren en ontwerpen. We houden rekening met uw wensen en kijken met name naar energieverbruik, comfort en milieu.