Over ons - Airco Performance


Over ons

Koeltechniek in de allerbreedste zin

Airco Performance is een ambitieus en vakkundig bedrijf dat zich bezig houdt met klimaattechnische installaties in de allerbreedste zin van het woord. Zo hebben we een grote en actuele technische kennis op het gebied van inbouw, onderhoud en service van o.a. airconditioningsystemen in woningen, kantoren maar ook in motor- en vaartuigen en grondverzetmachines.

Naast onderhoud en service aan deze installaties, houden wij ons bezig met het opbouwen en keuren van overdruksystemen voor cabines. Ook voor levering van verschillende type filters kunt u bij ons terecht.

Grote vakkennis
Airco Performance is sinds 1995 actief en heeft sindsdien een grote klantenkring opgebouwd in heel Nederland. Onze focus ligt op Noord-Nederland voor wat betreft acquisitie, maar we werken landelijk wanneer onze klanten dit van ons vragen. Door onze grote ervaring in het binnen- en buitenland en de voortdurende scholing van onze monteurs, heeft u de zekerheid dat het uitgevoerde werk in goede handen is. Al onze monteurs zijn gecertificeerd en beschikken over een grote vakkennis en leveren uitsluitend kwaliteitswerk. Alle werkzaamheden worden verricht volgens de eisen die gesteld zijn door de F-gassen wetgeving en VCA*.

24/7
Airco Performance blinkt uit in het leveren van maatwerk. Wij geven graag persoonlijk advies, en bedenken in overleg met u een oplossing die perfect bij uw omstandigheden past.

Onze service monteurs staan 24/7 voor u klaar, en lossen zelfs de meest complexe storingen op. Door onze dealerovereenkomsten met de belangrijkste leveranciers kunnen we ook een beroep doen op deze service afdelingen. Geen uitdaging is ons te groot!

Airco Performance is een erkend leerbedrijf. Wij leiden vakmensen op die zich in de koeltechniek willen ontwikkelen.