Skip to content

Intersport

In het Lyceumkwartier in Doetinchem is een nieuwe Schuurman Schoenen gerealiseerd, en aansluitend een Intersport op de 1e verdieping. De beide winkels zijn volgens de laatste trends en interieurconcepten ingericht. Intersport is voorzien van een heldere, blauwe lichtbaan door de gehele winkel. Dit geeft een frisse en sportieve uitstraling. Beide winkels worden gekoeld en verwarmd met meerdere luchtgekoelde warmtepompen.

De luchtgekoelde warmtepompen van Intersport staan op het dak opgesteld en die van de Schuurman Schoenen staan binnen opgesteld. Er is gekozen voor het fabrikaat Mitsubishi voor de diverse cassettes en het DX luchtgordijn.

De cassettes zijn bij Schuurman in een systeemplafond verwerkt, bij Intersport hanteren ze een zgn. “Industrial Look” waarbij alle techniek zichtbaar is. Het DX luchtgordijn heeft een speciale regeling waarbij de uitblaastemperatuur afgestemd wordt op de buitentemperatuur. Hoe lager de buitentemperatuur, hoe hoger de uitblaastemperatuur van het luchtgordijn. Bij een stijgende buitentemperatuur wordt de uitblaastemperatuur van het luchtgordijn verlaagd; dit leidt tot een aanzienlijke energiebesparing.

  Leveringsvoorwaarden NVKL Consumenten | Leveringsvoorwaarden NVKL Zakelijk