Skip to content

Sportschool Amersfoort

In Amersfoort hebben we bij een Medisch Training Centrum (MTC) diverse klimaatsystemen geleverd en gemonteerd. Fysieke problemen zoals een sportblessure, heupoperatie of conditieverbetering wordt op een actieve wijze aangepakt door zowel MTC als de klant. Op deze wijze boekt men snel goede resultaten.

In de grote open ruimte hebben we een NedAir luchtbehandelingskast geplaatst voor het verversen van de lucht in deze ruimte. Waar gesport en getraind wordt is behoefte aan verse lucht die tochtvrij wordt ingeblazen. Dit hebben we gerealiseerd door de ruimte te voorzien van tochtvrije airsocks in een ronde uitvoering. De luchtbehandelingskast is voorzien van een WTW (WarmteTerugWinning) voorziening zodat bij lage buitentemperaturen de ingeblazen verse lucht van buiten toch aangenaam aanvoelt. Wij kunnen u hier uiteraard meer over vertellen.

Voor de Kids ruimte hebben we een cassette gemonteerd waarmee de ruimte in de zomer wordt gekoeld en in de winter wordt bij verwarmd indien noodzakelijk. In de diverse kantoren waren reeds veel bestaande wandmodellen aanwezig; deze zijn door ons verplaatst naar de gewenste locaties en er is gelijk onderhoud uitgevoerd.

  Leveringsvoorwaarden NVKL Consumenten | Leveringsvoorwaarden NVKL Zakelijk