Skip to content

YourHosting

Yourhosting biedt sinds 2001 gevarieerde kwaliteitsproducten op het gebied van domeinnamen, webhosting en websites en is de grootste shared webhostingprovider van Nederland. Yourhosting onderscheidt zich met bereikbaarheid en deskundigheid, en staat bekend om vergaande service.

Voor Your Hosting is er een Daikin VRV installatie geplaatst met 32 kanaalmodel binnendelen. Het is een Heat Recovery systeem waarbij de warmte die onttrokken wordt in de ene ruimte weer wordt aangewend om een andere ruimte te verwarmen. Met name in het voor- en najaar is dit erg energiezuinig. De zuidzijde waarop de laaghangende zon schijnt in combinatie met de opgestelde PC’s en medewerkers maakt het vaak noodzakelijk om te koelen. De zijde van het pand welke meer noordelijk georiënteerd is heeft geen zon en zal zeker in de ochtend behoefte aan warmte hebben.

Wanneer het zomer is zullen alle units voornamelijk aan het koelen zijn om een aangenaam en tochtvrij klimaat te realiseren. Bij de grote glasgevels is rondom vloerverwarming aangebracht om de koudeval van deze ramen te minimaliseren. De gehele installatie wordt geregeld middels een centraal opgestelde iTouch regelaar.

  Leveringsvoorwaarden NVKL Consumenten | Leveringsvoorwaarden NVKL Zakelijk